Diensten

Reconditionering Exterieur
Doormiddel van polijstfases wordt de oorspronkelijke glans van uw auto weer teruggehaald. Na intensieve reiniging van uw voertuig, behandelen we de lak met wax zodat deze beschermt is.

Reconditionering Interieur
Door middel van shamponeren kunnen diverse vlekken in de bekleding worden verwijderd, en de kleur van de bekleding worden terug gehaald. Kunststofdelen worden behandeld met een reinigings-/verzorgingsmelk die zorgt dat uw dashboard weer een mooie nieuwwaardige uitstraling krijgt.

Motorreiniging
Vet en smeer worden met speciale reinigingsmiddelen verwijderd en doormiddel van make-up producten weer in een nieuwwaardig aanzicht gebracht

Rook / Geur – behandeling
Door middel van moderne apparatuur worden verschillende geuren uit de auto verwijderd, een voorbeeld hiervan is rooklucht of de geur van huisdieren. Maar ook schimmels, bacteriën en virussen kunnen hiermee worden verwijderd. Uitermate geschikt voor astma patiënten en mensen met allergieën. Dit proces is compleet vrij van chemische middelen.

Krasvrij wassen van uw auto
Doormiddel van handmatig wassen met hoogwaardige reinigingsmiddelen zorgen wij ervoor dat uw auto de uitstraling krijgt waar u van opkijkt. Bij de wasstraat zitten er na het wassen vlekken, krassen en andere onfraaiheden in uw lak, bij ons krijgt u de kwaliteit die uw auto waard is.

WAXGUARD Behandeling
WaxGuard is een uniek lakverzegelingsproduct voor uw auto. Het geeft een zichtbaar hogere en diepere glans aan de lak van uw auto. Daarnaast beschermt WaxGuard uw auto extreem goed tegen vuil en weersinvloeden dankzij de duurzame beschermlaag. De WaxGuard lakverzegeling wordt alleen aangebracht door ervaren en gecertificeerde specialisten.

WaxGuard eigenschappen
WaxGuard bestaat uit microfijne deeltjes die zich tijdens een behandeling aan elkaar verbinden. Door de verbinding ontstaat één homogene beschermlaag op de lak. Deze homogene laag beschermt de lak optimaal tegen zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil. Doordat deze laag een ½ open karakter heeft, kan de lak wel blijven ademen. WaxGuard zorgt voor een onovertroffen water- en vuilafstotende laag waardoor de lak in een optimale conditie blijft en diep blijft glanzen. De auto wassen wordt weer een feest.

Garantie
U ontvangt een schriftelijke garantie op de WaxGuard behandeling! Voor een nieuwe auto geldt een garantieperiode van drie jaar op de beschermlaag. Als de auto ouder dan een half jaar is op het moment van de behandeling, geldt een garantieperiode van 18 maanden.

Indien u andere wensen en of werkzaamheden uitgevoerd wilt hebben staan wij er open voor.